ER DU DRAGØRS BEDSTE IVÆRKSÆTTER 2019

Du kan tilmelde dig til konkurrencen, der har en præmiesum på kr. 10.000. I år er der desuden en ekstra bonus til de iværksættere, der bliver nominerede til Iværksætterfinalen på Dragør Skole, torsdag den 11. april. Hver af de nominerede til finalen i 2019 får et gratis sparringsforløb på 20 timer sammen med en repræsentant for non profitorganisationen Sparringspartnerne. Netop sparring omkring sit iværksætteriprojekt kan ofte føre til endnu bedre overlevelse og succes. Sparringspartnernes erfaring er, at det giver den enkelte iværksætter 50% ekstra chance for succes.

Yderligere information:
Claus Arboe-Rasmussen, tlf.: 40 18 41 59, email: arboe@clarpr.dk eller
Jess Folke Andersen, tlf.: 20 90 95 02, email: jessbirgit@post.tele.dk

Video 1: Mette stiller

Skoleiværksætterprisen 2019
Som noget nyt har Dragør Rotarys Iværksætter Pris 2019 også indgået et pilotprojekt med St. Magleby Skole. Her vil de tre sjetteklasser få et tilbud om at deltage i et iværksætterprojekt enten enkeltvis eller som klasse. De bedste iværksætterprojekter bliver også præsenteret på Dragør Skole til den store Iværksætterfinale. Dommerkomiteen har fundet det spændende på denne måde at involvere Dragørs unge i iværksætteri, fordi mange af fremtidens iværksættere netop udspringer fra skolen. Dette pilotprojekt vil Dragør Rotary Klub følge nøje for senere at udvide det til alle tre skoler i Dragør.

Video 2: Skoleiværksætterprisen 2019